ФОРУМ - ФОРУМFIRMA RAU PLATNICA TRANSOLIVA 2011

SC SPIRIDUS SRL

FIRMA RAU PLATNICA TRANSOLIVA 2011

FIRMA TRANSOLIVA 2011 CU DUMITREL BUJOR NU PLATESTE.ATENTIE CA ARE PE BURSA TRANSPORT ANUNTURI DE CONTRACTE PE SPANIA IN COLABORARE CU LLACERY NAVARRO .ATENTIE MARE DACA LUCRATI CU EI ,GARANTAT NU MAI CAPATATI BANII CIND PLECATI CU MASINILE DE LA EI.

 

FIRMA RAU PLATNICA TRANSOLIVA 2011

Ooo da... si eu care vroiam sa bag 8 camioane la ei. Mi-au spus ca contractul se va face direct intre transportator si Navarro. Daca stie cineva, va rog sa-mi furnizati mai multe informatii. Multumesc

 

FIRMA RAU PLATNICA TRANSOLIVA 2011

D-nule Alexandru stati linistit daca nu vreti sa o patiti.Totul este frumos cind mergeti dupa aia :nu a fost temperatura corespunzatoare,minus 200grame marfa,nu a ajuns la termen la incarcare-descarcare,nerespectarea timpilor de condus si odihna si la sfirsit o mare teapa cu toate ca CMR sunt stampilate fara nici o obiectie.dumitrel bujor este un mare mincinos (nu merita sai scriu numele cum trebuie)nu mi-a trimis nimic concret in legatura cu retinerea,doar vorbe.Daca doriti sa le bagati pe comunitate va recomand UNTERER din Austria sunt foarte seriosi.Sanatate

 

FIRMA RAU PLATNICA TRANSOLIVA 2011

Imi cer scuze ca revin abia acum cu raspunsul. Multumesc pentru recomandare dar intre timp am rezolvat problema cu o alta companie din Austria. in legatura cu subiectul nostru, am abandonat usor usor ideea pentru ca recitind conditiile am gasit ceva ambiguitati pe care nu mi le-a putut explica si asa am renuntat la ei. Numai bine!

 

FIRMA RAU PLATNICA TRANSOLIVA 2011

DOMNULE ALEXANDRU AI FACUT BINE CA NU AI INCEPUT O COLABORARE CU EI. ERAI TRAS PE SFOARA DIN START.

 


 
ТРАНСПОРТНО-ГРУЗОВАЯ СИСТЕМА CARGOAGENT.NET


Cargoagent.NET является интернет базированный рынок грузов и перевозок. Наша транспортно-грузовая система содержит информацию о транспортных и логистичных фирмах из Росии , стран Европы, Прибалтики, Кавказа, Африки, Азии и т.д. . На нашем транспортно-информационном портале можете найти грузы и свободные грузовые автомобили для перевозок по внутренним и международным направлениям.
Интернет биржа по транспорту Cargoagent.net предлагает решения, которые помогают менеджерам транспортных, эспедиторских и торговых фирм выполнять свои задачи быстрее, легче и эффективнее.


Категория: Транспортная компания
Город: Ivanjica,
Страна:RS - Сербия

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категория: Транспортная компания
Город: 34850 Istanbul,
Страна:TR - Турция


CargoAgent.NET
Phone/Fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 216 250 3911
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Эл. почта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support


Понедельник - Пятница (10:00 - 19:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET