ФОРУМ - ФОРУМSPALARE DE BANI SAU POMANA?

TAA SRL

SPALARE DE BANI SAU POMANA?

Ma intreb cum pot merge transportatorii dupa intrarea in CE, la tarife cu mult sub cheltuielile directe de transport atat la Tur cat si la Retur.Desii statutul meu e de mic slujbas, fac mai multe socoteli decat curse si revin la intrebarea din titlu, poate ma ajuta cineva sa inteleg cum e posibila o astfel de situatie.

 

SPALARE DE BANI SAU POMANA?

cand 2(+n) se cearta
al 3-lea(+n) castiga
daca transportatorii nu sunt uniti devin bataia de joc a "unora"

 

SPALARE DE BANI SAU POMANA?

DOMNILOR,TRANSPORTATORII SE BAT INTRE EI SI DIN NEBUNIE SCAD PRETURILE PE NIMIC IAR CASELE DE EXPEDITII GASTIGA DE PE URMA NOASTRA.
CLIENTII FINALI TOT ATAT PLATESC CA SI INAINTE,SAU POATE UN PIC MAI PUTIN,DAR CASELE DE EXPEDITII AVAND O OFERTA NELIMITATA,SE JOACA CU PRETURILE CASTIGAND ENORM DE PE URMA UNOR TRANSPORTATORI NESABUITI.

 

SPALARE DE BANI SAU POMANA?

aveti perfecta dreptate dar degeaba tot vorbim si nu facem ceava in acest sens

 

SPALARE DE BANI SAU POMANA?

Dragi tovarasi, casele de expeditie nu prea castiga, transportatorii romani sunt ffff scumpi in raport cu ceilalti, toti se vaita ,dar din pacate nu sunt rentabili, marea problema a romanilor este rentabilitatea.Cu transporatori romani sau nu marfa vine si/sau pleaca din Romania.Deci stimati tovarasi transporatori adaptativa la economia de piata a UE!

 

SPALARE DE BANI SAU POMANA?

D-le Sorin,
transportatorii cunosc foarte bine cat castiga casele de expeditie dar se pare pe casele de expeditie nu le intereseaza daca transportatorul nu castiga nimic , ba la export trebuie sa sponsorizeze pe unul din 2, sau pe amandoi(casa de expeditie+exportator).Ma uimeste managementul dumitale si as vrea sa-mi explici si mie cum rentabilizezi d-ta urmatorul transport:
Resita-D Hagen
15 to la tarif 750EUR+TVA
1400km pe extern
pretul motorinei,vignetele sau taxe de drum sunt
la fel si pt."ceilalti"

 


 
ТРАНСПОРТНО-ГРУЗОВАЯ СИСТЕМА CARGOAGENT.NET


Cargoagent.NET является интернет базированный рынок грузов и перевозок. Наша транспортно-грузовая система содержит информацию о транспортных и логистичных фирмах из Росии , стран Европы, Прибалтики, Кавказа, Африки, Азии и т.д. . На нашем транспортно-информационном портале можете найти грузы и свободные грузовые автомобили для перевозок по внутренним и международным направлениям.
Интернет биржа по транспорту Cargoagent.net предлагает решения, которые помогают менеджерам транспортных, эспедиторских и торговых фирм выполнять свои задачи быстрее, легче и эффективнее.


Категория: Транспортная компания
Город: Užice,
Страна:RS - Сербия

belisar d.o.o. logo

Категория: Транспортная/Эспедиторская компания
Город: Brcko,
Страна:BA - Босния


CargoAgent.NET
Phone/Fax: +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 216 250 3911
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Эл. почта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support


Понедельник - Пятница (10:00 - 19:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET